Mărci distribuite‎ > ‎Adactech‎ > ‎

Controller-e electronice


Unitatea de Control Electronic

ADACBOX BB/BD/BV

Adactech Pentru gestionarea şi programarea ciclurilor de dozare, avem o gamă de controllere special concepute pentru unităţile de dozare. Această gamă include ADACBOX-BB (pentru controlul unităţilor de dozare cu impulsuri de presiune), ADACBOX-BD (care permite gestionarea a două unităţi, independent şi autonom) şi ADACBOX-BV (care permite gestionarea completă a unei unităţi de dozare volumetrică cu o glisare pneumatică suplimentară, cum ar fi mişcarea verticală de dute-vino).

Aceste controllere conţin valve solenoid 5/2 pentru mişcarea pneumatică dublu-efect.
În plus, acestea permit ajustarea presiunii de operare a unităţilor.
Un ecran digital compus din câteva linii permite utilizatorului să afişeze cei mai importanţi parametri ai ciclului de dozare.
Programarea poate fi efectuată folosind un PLC care poate comunica şi schimba date cu unitatea centrală (o linie automată).

Toate aceste controllere permit utilizatorului să pre-programeze mai multe scheme de execuţie. Semnalele pentru verificarea nivelului mişcării diverselor module pneumatice, pot fi gestionate cu ajutorul acestor controllere.


Seria ADACBOX-5000

Adactech Unitatea cu micro-valve din seria ADACSHOT-500 poate fi folosită doar cu controllerul din seria ADACBOX-5000. Pentru gestionarea şi interpretarea semnalelor ultra-scurte provenite de la micro-valvele piezoelectrice, se recomandă utilizarea unei unităţi PLC din seria ADACBOX-5000, concepute special în acest scop. Utilizarea unui PLC standard poate duce la rezultate nesatisfăcătoare.

Aceste controllere posedă afişaj propriu şi permit configurarea şi programarea următorilor parametri:

  • Viteza de deschidere a pistonului.
  • Viteza de închidere a pistonului.
  • Timpul de deschidere a pistonului.
  • Cursa pistonului.
  • Intervalul de timp dintre 2 doze.
  • Numărul de doze per picătură.
  • Funcţie de auto-reglare.
  • Temperatura de operare.
Controllerele sunt dotate cu interfaţă de tip RS232 pentru a comunica cu unitatea centrala de control.