Seria BRUSHLESS


Descarcă Specificații

Sistemele electrice de înșurubat din seria BRL se compun din motoare fără perii și cu ambreiaj pentru controlul momentului de torsiune, soluția perfectă pentru un atelier curat, caracterizat prin lipsa emisiilor de praf de carbon și a altor poluanți în mediul înconjurător.

Extrem de mici și ușoare pentru confortul suprem al operatorului, cu ergonomie avansată, acestea asigură un nivel al zgomotului foarte scăzut, vibrații minime, siguranță maximă (tensiune mică de alimentare), funcționare îndelungată, neavând nevoie de întreținere.

Sistemele electrice de înșurubat din seria BRL sunt disponibile atât în formă liniară cu pornire la buton sau prin apăsare, sau formă tip “pistol” (la cerere există varianta cu cordon de alimentare prin partea superioară - U).

Trei modele cu o plajă largă de viteze și momente de torsiune pentru a acoperi cele mai multe nevoi ale industriei de asamblare. Toate dispozitivele BRL sunt livrate standard cu corp ESD-safe, 2.5 m cablu de conectare și inel de prindere.

Cablurile și conectorii de condiții grele, concepute pentru aplicații din domeniul roboticii, sunt fabricate din material disipativ antistatic pentru a fi utilizate în siguranță în mediul EPA. Absența operațiunilor de mentenanță garantează continuitatea productivității.

Seria BRL funcționează împreună cu o unitate de control cu rol de sursă de alimentare universală și sistem electronic de control al momentului de torsiune (fără ambreiaj) având drept scop oprirea dispozitivului la atingerea valorii prestabilite a momentului de torsiune.

Controllerul EDU1BR este dotat standard cu un buton pentru ajustarea momentului de torsiune și selectarea a două plaje de valori realizată printr-un comutator pe panoul frontal: “L” (de la 0 la 30 %) și “H” (de la 20% la 100 %). Unitatea EDU1BR/SG prezintă opțiune de pornire lentă (rampă de la 0 la 2 secunde), viteză ajustabilă (de la 60% la 100%), semnale de ieșire: moment de torsiune atins, start activ, pornire și comutare de sens de rotație de la distanță.

Controllerele EDU2BR și EDU2BR/SG sunt concepute pentru seriile BRL (valori mari ale momentului de torsiune).