Mărci distribuite‎ > ‎Promess‎ > ‎Prese de asamblare‎ > ‎

UFM Basic


Descarcă specificaţii

Presele de asamblare din SERIA BASIC SERIES au fost concepute pentru o gamă largă de aplicaţii industriale.
Mecanica robustă cu senzori forţă-distanţă integraţi, un dispozitiv de control compact şi un panou de operare uşor de utilizat oferă utilizatorului soluţia perfectă pentru aplicaţii de asamblare şi formare.
Raportul cost/performanţă optimizat, un concept inovativ de control si operator, permit utilizatorului să rezolve sarcini de producţie fără a avea cunoştinţe anterioare, într-un foarte scurt timp, cu un cost investiţional minim.
Aplicaţii cum ar fi presarea rulmenţilor pe ax cu monitorizare forţă-distanţă, nituirea şi perforarea foilor metalice sau chiar ştanţarea repetată pot fi realizate cu succes şi în siguranţă cu Unitatea de Asamblare Electro Mecanică de Bază.

Software

O caracteristică a Software-ului Promess Basic constă în îndrumarea operatorului prin intermediul unor icoane foarte sugestive. Paşii preconfiguraţi ai programului, reduc la minimum timpul necesar configurării pentru crearea unui program de asamblare. Operatorul trebuie să introducă doar viteza şi forţa iar apoi să fixeze limitele de măsurare.
Ecranul de stare şi grafic afişează pe un display de înaltă rezoluţie, toate informaţiile despre proces.