Mărci distribuite‎ > ‎Promess‎ > ‎Prese de asamblare‎ > ‎

UFM Clasic


Descarcă specificaţii

Mecanica

Unităţile de asamblare electromecanică ale SERIEI PREFERENCE sunt disponibile într-o gamă variată în ceea ce priveşte plaja de forţe şi curse disponibile. Datorită construcţiei modulare, unităţile pot fi integrate în liniile de asamblare automată, cât şi în locurile unde se lucrează manual.
O curea sincronă specială leagă motorul direct la angrenajul tip ax cu caneluri şi bile garantând astfel o acurateţe a poziţionării de 0.01 mm.
Motorul unghiular permite o înălţime redusă a instalării. Acest lucru este deosebit de important când unitatea trebuie montată sub banda transportoare sau sistem de transfer.

Partea mecanică conţine următoarele componente:

  • Carcasă rotundă din oţel cu flanşă de montare
  • Angrenaj tip ax cu caneluri şi bile
  • Traductor de forţă
  • Rulment axial
  • Pintenul presei
  • Servomotor în curent alternativ


Control

Amplificator - Servo cu modul NC integrat

Partea mecanică este acţionată prin intermediul unui amplificator de putere cu modul NC integrat.
Pentru o programare simplă poate fi folosit un PC (Notebook) obişnuit împreună cu software-ul PROMESS.

Amplificatorul servo cu modul NC integrat îmbină flexibilitatea şi fiabilitatea unui circuit de putere modern, în întregime digital, cu confortul şi simplitatea programării utilizând software-ul PROMESS.

Desfăşurarea Forţă-Distanţă a unui proces este afişată pe monitor. Valorile sunt comparate cu o înfăşurătoare, monitorizate şi stocate. Pentru producţia de serie sunt disponibile datele necesare asigurării calităţii pentru utilizator.

Software

Vizualizarea şi programarea procesului se realizează utilizând un PC.
O interfaţă Windows XP/2000, transparentă şi uşor de urmărit asigură operarea simplă şi lipsită de probleme.
Informaţiile importante şi funcţiile sunt afişate în meniul principal într-o manieră structurată şi uşor de înţeles. Parametrii de intrare necesarii programării pot fi procesaţi rapid folosind o tehnologie de tip fereastră simplă şi auto-explicativă.

Presarea tijelor în dispozitivele de marcare se realizează cu forţe diferite; acestea sunt recunoscute şi compensate automat de presă.

Alegeţi funcţia, introduceţi parametri şi începeţi asamblarea precisă cu monitorizarea desfăşurării forţă-distanţă.