Mărci distribuite‎ > ‎Promess‎ > ‎Prese de asamblare‎ > ‎

UFM Compact


Descarcă specificaţii

Mecanica

Unităţile de asamblare electro mecanică ale SERIEI COMPACT se caracterizează prin design-ul suplu şi greutatea redusă. Se pretează operaţiilor de asamblare care folosesc mai multe prese de dimensiuni mici.
Servomotorul este aliniat paralel cu unitatea de asamblare permiţănd astfel o înălţime de instalare redusă. Mecanismul tambur, durabil şi compact, este potrivit pentru forţe mari la mici dimensiuni. O curea sincronă specială leagă motorul direct la mecanismul bilă/tambur garantând astfel cea mai mare acurateţe posibilă a poziţionării. Construcţia modulară a unităţilor, permite integrarea lor nu doar în liniile de asamblare automată, sau locurile unde se lucrează manual, ci şi în cele robotizate.Partea mecanică conţine următoarele componente:

  • Carcasă din oţel
  • Angrenaj tip ax cu caneluri
  • Traductor de forţă
  • Rulment axial
  • Pintenul presei
  • Servomotor în curent alternativ

Control

Amplificator - Servo cu modul NC integrat

Partea mecanică este acţionată prin intermediul unui amplificator de putere cu modul NC integrat.
Pentru o programare simplă poate fi folosit un PC (Notebook) obişnuit împreună cu software-ul PROMESS.

Amplificatorul servo cu modul NC integrat îmbină flexibilitatea şi fiabilitatea unui circuit de putere modern, în întregime digital, cu confortul şi simplitatea programării utilizând software-ul PROMESS.

Desfăşurarea forţă-distanţă a unui proces este afişată pe monitor. Valorile sunt comparate cu o înfăşurătoare, monitorizate şi stocate. Pentru producţia de serie sunt disponibile datele necesare asigurării calităţii pentru utilizator.

Software

Vizualizarea şi programarea procesului se realizează utilizând un PC.
O interfaţă Windows XP/2000, transparentă şi uşor de urmărit asigură operarea simplă şi lipsită de probleme.
Informaţiile importante şi funcţiile sunt afişate în meniul principal într-o manieră structurată şi uşor de înţeles. Parametrii de intrare necesarii programării pot fi procesaţi rapid folosind o tehnologie de tip fereastră simplă şi auto-explicativă.

Presarea tijelor în dispozitivele de marcare se realizează cu forţe diferite; acestea sunt recunoscute şi compensate automat de presă.

Alegeţi funcţia, introduceţi parametri şi începeţi asamblarea precisă cu monitorizarea desfăşurării forţă-distanţă.