Weber


Descărcaţi prospect
De 50 de ani încoace, numele Weber a fost asociat cu siguranţa şi calitatea în tehnologia asamblării. 

Tehnologia care conectează - o filosofie care îmbină în mod firesc inovația, orientarea spre client și succesul în afaceri cu cultura corporațională și acceptarea responsabilității pentru colectiv și zona geografică.

O tehnologie impresionantă - dezvoltată de către noi! Weber este partenerul competent când vine vorba de șuruburi. Sistemele noastre sunt proiectate pentru a face față unei utilizări industriale. Punem accent pe consultanța individuală și un service complet pentru a putea oferi în permanență soluții particularizate..

Inventivitatea și creativitatea proiectanților noștri, curajul de a căuta și urma noi soluții, reprezintă baza de pornire pentru un succes de durată în timpul colaborării cu clienții noștri.

Weber își asigură clienții din întreaga lume de faptul că se pot baza în întregime pe serviciile oferite de companie. O imensă rețea de specialiști asigură un sprijn consistent. "Partajarea valorilor" și nu "valoarea acționariatului" este secretul succesului nostru. Cei 50 de ani de existență a mașinilor de înșurubat Weber sunt marcați de calitate, flexibilitate și orientare spre soluții.


Fascinația de a construi mașini speciale și automatizarea procesului de înșurubare...

...ne conduce de peste 50 de ani: cu tehnologiile de alimentare și înșurubare, manuală și automată, Weber Schraubautomaten stabilește astăzi trend-ul în tehnologia automatizării. Dezvoltăm și fabricăm șurubelnițe pneumatice și electrice, mașini de înșurubat, unități de înșurubare, sisteme de înșurubare - fiecare dintre acestea potrivindu-se nevoilor concrete ale clienților noștri.

Punctul nostru forte în vânzări ...

... îl reprezintă combinația dintre sfaturi, gasirea combinației produs/soluție și un service complet.

Weber sprijină industria ...

... prin procesare și asamblare. Distribuit pe scară largă în industrie la stațiile de asamblare de mare complexitate sau pe stațiile de lucru individuale, unitățile noastre de înșurubare, controlerele de proces, unitățile de înșurubare manuală, sistemele de înșurubare, alimentatoarele cu șuruburi precum și stațiile de înșurubare, demonstrează stabilitate, flexibilitate și eficiență.

Prin colaborarea apropiată cu clienții noștri...

... suntem capabili să proiectăm șurubelnite electrice manuale, pistoale de înșurubare manuale, unități de înșurubare, sisteme de înșurubare și de asemenea, alimentatoare de șuruburi și piulițe perfect adaptate nevoilor clienților noștri.

Calitatea sistemelor și echipamentelor noastre de înșurubat...

... a devenit aproape proverbială. Clienții Weber pot aștepta mai mult de la toate stadiile: al planificării, proiectării, procesului de fabricație și service-ului.

Expertiza tehnică...

... și experiența îndelungată, națională și internațională, în automatizarea procesului de înșurubare reprezintă pentru clienții noștri garanția că fiecare produs Weber oferă soluția ideală pentru înșurubare.