Inșurubare cu Alimentare Automata

Partenerul nostru în tehnologia de înșurubare cu alimentare automata a surubului/piulitei este WEBER. Executarea proceselor in mod rapid, rentabil și fiabil este un obiectiv esențial în automatizarea proceselor de înșurubare. O asamblare cu șurub fiabilă in proces, care include alimentarea complet automată, este ideea de bază pentru toate mașinile și sistemele de la WEBER și determină ”principiul WEBER”. Sistemele de înșurubare compacte și inalt productive, precum și sistemele versatile de înșurubare configurabile urmează această abordare. Completat de o gamă largă de senzori, controllere si angrenaje, principiul completează și asigură tehnologia de sistem. Pe lângă tehnologia cu inșurubare, WEBER oferă și sisteme de alimentare automata.

Sisteme de Înșurubare Poziționate Manual

Avantajele tehnologiei de înșurubare manuală sunt evidente: sunt extrem de flexibile, productive și, datorită controllerelor programabile, aproape 100% fiabile. Ergonomia și variabilitatea joacă un rol important în înșurubarea manuală. O procesare fără oboseală datorită cursei de bit integrate, permite inșurubari sigure în perioade de ciclu extrem de scurte.

Sisteme de Înșurubare Poziționate Automat

Tehnologia de înșurubare cu pozitionare automata este utilizată atunci când procesele de insurubare devin mai complexe, viteza ciclului este mai mică și cerințele de calitate mai mari. Soluțiile personalizate pot fi implementate cu ușurință datorită sistemului modular, variabil configurabil de la WEBER.

Inserare și Presare

WEBER oferă sisteme inovative cu poziționare manuală sau automata în tehnologie de inserare și presare. Aceste procese pot fi realizate cu unitățile de insetare și de presare pentru știfturi, bolturi sau clipsuri. Toate sistemele au alimentare automată și permit forțe de proces ridicate. Angrenajul pneumatic și se poate integra un control al calității prin monitorizarea forței-deplasare.

Înșurubare

KOLVER ofera șurubelnițe electrice și automate pentru industrie:

  • Ergonomice (greutate redusă)

  • Curate (fără lubrifianți și fără aer comprimat)

  • Protecție pentru operator (funcționează cu 30-40 V)

  • Flexibile (viteza de turație, momentul de torsiune, etc. sunt ajustabile)

  • Exacte (utilizând un mecanism electronic de oprire, acuratețea momentului de torsiune este mai bună decât +/- 5% din valoarea setată)

  • Pentru orice aplicație (până la 15 Nm, pistol drept, 90°, ESD, cu vid, cu buton de start, start din poziționare, etc.)

  • Emisiune sonoră redusă (sub 55 dB)

  • Raport cost eficient – costuri reduse la cumpărare, practic nu e nevoie de mentenanță, nu e nevoie de aer comprimat respectiv de tuburi, cuplaje sau filtre pneumatice

PARTENERII NOȘTRI